1 Aralık 2010 Çarşamba

"Toplanma Zamanı Başlıyorrrrrrrrrr"

Talya okula başladığından beri bir şarkıdır gidiyor, "toplanma zamanı başladıııııııı" ve hemen ardından arkadaşların ismlerini öğretmen edasında söyleyip hemen topluyoruz çoçuklar diye, burdan yolla çıkarak bende çalışma odamı ve masamı toplama zamanı geldiğini düşünmeye başladım.

İnanması zor ama bazen herşey yerinde değil de heryerde olunca ben daha rahat hissediyorum, zaten beni tanıyanlar bilir heryerde çok çok dolu dolu eşyalarım olur, sevdiğim şeyleri bolca etrafımda görmek hoşuma gider, her zaman sehbalarımda sevdiğim kitablar, şekerler, süsler, mumlar olur, bu yatağımın yan sehpası da dahil olmak üzer, hatda çalışdığım dönemdeki ofis masamda aynen öylelydi.

Ama bi zaman geliyor ki evde hareket edicek yer kalmamış, şu sıralar benim en yoğun oldum dönem çünki Christmas ve yılbaşı yaklaşıyor ve yapılıcak bir sürü işim var, gönderilmesi gereken tebrik kartları, ev yapımı süsler, Talya Hn.'a yapılıcak Christmas ile ilgili süsler, alınıcak hediyeler listeleri, yapılıcak yemek ve tatlıların listesi vs. vs. bunları yapacak yer lazım, şimdi bütün bunları yapmadan önce çalışma odamı ve masamı derleyip toplamam ve düzeltmem lazım ki bunlar yapılabilsin.








Şimdi bu masayı toplamak lazım ama nerden başlasam açabaaaaaaa!!!!!!!!!!!  Hadi Talya başla şarkıya "toplanma zamanı başlıyorrrrrrrrrrrrr".